NatureHolic MainPudding - 30g

В наличии
SKU
2765

    Natureholic MainPudding´i, nagu ka meie ülejäänud pudingusarja puhul, kasutame toortoiduna õrnalt kuivatatud kujul ainult hoolikalt valitud ja rangelt kontrollitud vitamiinirikkaid ürte, köögivilju ja puuvilju. See tähendab, et termiline tootmisprotsess ei mõjuta kõiki looduslikke vitamiine, mineraalaineid, elutähtsaid aineid ja teisesi taimseid aineid, kuid on siiski suures osas muutumatud.

Mõne konkureeriva toote puhul viiakse pudingipasta pehmesse vormi vee või õlidega, Natureholic tugineb spetsiaalsele veevabale toitelahusele, mis muuseas toetab ka akvaariumi biokile. Kõik selles toidus sisalduvad valgud ja aminohapped pärinevad eranditult putukatelt ja mikroorganismidelt.

Väldime teadlikult kalajahu ja madala kvaliteediga loomajahu. Sööt sisaldab alla 40% valku, mis neutraliseerib kestumisprobleeme. Spetsiaalse koheselt biosaadavate orgaaniliste mineraalsete ühendite seguga ja montmorilloniidiga saasteainete sidumiseks ja mineraalainetega varustamiseks.

Osakeste suurused on söötmise hõlbustamiseks optimaalselt kohandatud.

Tänu väga kõrgele tooraine kvaliteedile ja teedrajavale tootmismeetodile garanteerime säilivusaja vähemalt 2 aastat – ka väljaspool külmkappi – ka ilma küsitavate säilitusaineteta.

Valmistatud Saksamaal – nagu kõik NatureHolic tooted, on ka meie pudingud täielikult valmistatud Saksamaal.

Söötmissoovitus: vajutage lihtsalt portsjoni, mida kalad saavad 5 minuti jooksul süüa, vastu akvaariumi klaasi. Palun söötke säästlikult.

12,51 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Koostis: Spirulina vetikad, taimsed kõrvalsaadused, teravili, putukad, pruunvetikas, pärmid, klorella vetikad, ürdid, õlid ja rasvad, mineraalid
Подробная информация
Новые 24 февр. 2023 г.
Бренд Natureholic
Вес 0.100000
Availability В наличии
Write Your Own Review
You're reviewing:NatureHolic MainPudding - 30g