NatureHolic Mineral - 30g

В наличии
SKU
2359

    Krevetid, krabid ja vähid vajavad mineraale ja mikroelemente, et luua uus kest ja läbida kestumisprotsess kahjustusteta. Mineraalid ja mikroelemendid on asendamatud ka kasvu, munatoodangu ja -kvaliteedi, vereloome ja hästitoimiva immuunsüsteemi jaoks ning nende tähtsust ei saa ülehinnata. Seetõttu on mõttekas toita koorikloomi Natureholic mineraaltoiduga kaks kuni kolm korda nädalas sihipäraste mineraalide ja kvaliteetse valguga.

    Regulaarsest mineraalainetest ei sõltu mitte ainult krevetid, vähid ja krabid, vaid ka teod vajavad mineraale ja mikroelemente ainevahetuse, immuunsüsteemi, munade moodustumise ja eriti kesta struktuuri jaoks, mida nad erinevalt krevettidest omastavad. mitte ainult toidust, vaid ka veest. Nad vajavad oma toidus lisaportsjonit mineraale ja mikroelemente, eriti kui nad elavad akvaariumis, kus pH on alla 7 ja kogukaredus alla 10, näiteks tüüpilises mesilaskrevettide või Taiwani pehme vee akvaariumis.

Mereveeakvaariumides on tigudel samuti väga raske, kuna soolveemuld lagundab pidevalt neile vajalikke karbonaatühendeid. Eelkõige aitab mineraaltoidu kõrge kaltsiumisisaldus tigudel oma kodasid üles ehitada.

Tootmises kasutatav õrn külmpressimisprotsess kaitseb toitaineid ja mineraalaineid ning säilitab need tootmisprotsessis peaaegu täielikult.

Kui konkurentsivõimelised tooted koosnevad sageli eranditult anorgaanilistest mineraalide segudest, siis NatureHolic Mineralfeed sisaldab ainult orgaanilisi mineraale. Neid saab organism otse omastada ja kasutada ning seetõttu on need vahetult saadaval. Natureholic Mineralfeed sisaldab tasakaalustatud vitamiinide, mineraalide ja mikroelementide segu, mis tagab krevettidele kõige vajaliku.

Valgutarnijatena sisalduvad putukad ja koorikloomad ei taga mitte ainult kõrget vastuvõtutaset, vaid pakuvad ka toiteväärtuslikku valku ja kestumishormooni ekdüsooni ning olulist kolesterooli, mida krevetid vajavad sujuvaks kesta vahetuseks.

    Sööda 1-2 korda päevas nii palju, kui krevetid mõne minuti jooksul ära söövad. Sööda mõõdukalt, tavaliselt piisab ühest 5 mm padjast 15-25 krevetile.

    Kõlblikkusaeg: 2 aastat

    Hoida jahedas ja kuivas kohas, külmkappi pole vaja.

10,89 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Koostis: Taimsed kõrvalsaadused, mineraalid, putukad (10%), molluskid ja koorikloomad, teravili, köögiviljad, taimse valgu ekstraktid, spirulina, pruunvetikas, lõheõli, pärmid
Toitainelised lisandid/kg: A-vitamiin (3a672a) 8249 I.U., C-vitamiin (3a300) 62 mg, D3-vitamiin (3a671) 618 RÜ, Fe (3b103) 10 mg, Mn (3b602) 13 mg, Zn (3b260 mg3)
Analüütilised koostisained: toorproteiin 14,5%, toorrasv 3,7%, toorkiud 1,4%, toortuhk 21,0%.
Подробная информация
Новые 24 февр. 2023 г.
Бренд Natureholic
Вес 0.030000
Availability В наличии
Write Your Own Review
You're reviewing:NatureHolic Mineral - 30g