NatureHolic MineralCube - 30g

В наличии
SKU
31791

    NatureHolic MineralCubes "Pure Mineral" koosneb puhastest mineraalidest. Need on uuenduslik lahendus, kuidas selgrootuid, nagu krevetid, teod, krabid ja vähid, saab varustada mineraalidega.

Mineralcube "Pure Mineral" koosneb puhastest mineraalidest ilma muude lisanditeta.

Kasutamine on väga lihtne: lihtsalt asetage aluspinnale üks kuubik 10 liitri akvaariumivee kohta. Mineraalid eralduvad väga aeglaselt vette, kus need pole kättesaadavad mitte ainult loomadele, vaid ka head veekvaliteedi tagavatele bakteritele. Asendage tühjenenud kuubikud.

Kui hoiate tigusid ja/või krevette, saate jälgida, kuidas loomad konkreetselt kuubikuid näksivad. Nii tagavad nad mineraalide tarbimise. Teod võivad seega vältida kesta kahjustusi või – kui kahjustus on juba olemas – parandada seestpoolt väiksemaid auke või pragusid. Krevettide puhul võivad mineraalid ära hoida kestumisprobleeme.

MineralCubes "Pure Mineral" sobivad väga hästi ka vähkide terraariumis kasutamiseks. Mitte ainult kõigesööjad, vaid ka lihasööjad krabid nagu Geosesarma võtavad terraariumis hea meelega vastu mineraaliallika. Mineraalikuubikuid saate kasutada vee- või maismaaosas.

12,51 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Koostis: Mineraalid
Täiendav toit vähkidele, krevettidele, krabidele ja tigudele mageveeakvaariumides ja terraariumides – mineraalainetega varustamiseks
Подробная информация
Новые 24 февр. 2023 г.
Бренд Natureholic
Вес 0.030000
Availability В наличии
Write Your Own Review
You're reviewing:NatureHolic MineralCube - 30g