Новый

NatureHolic MineralCube "Vitamine Power" - 47ml

Заказ 7-30 дней
SKU
3184

    Uued NatureHolic MineralCubes "Vitamine Power" on uuenduslik lahendus selgrootute, nagu krevettide, tigude, krabide ja vähkide varustamiseks mineraalidega.

Mineralcube "Vitamine Power" ei paku mitte ainult ulatuslikult mineraale, vaid on ka ideaalne puhkusetoit igat tüüpi selgrootutele, kui peate mõneks päevaks reisima. Teie krevetid, teod ja krabid saavad Vitamine Mineralcube'iga enda eest hoolitseda kuni 7 päeva, sest sinna on lisatud väärtuslikke köögivilju. Tänu MineralCube'i erilisele koostisele vabaneb toit ainult järk-järgult ega saa vee kvaliteeti negatiivselt mõjutada.

Kasutamine on lihtne: kuubikud asetatakse lihtsalt akvaariumisse. Mineraalid vabanevad järk-järgult vette.

Teod ja krevetid lähevad vajalike mineraalide hankimiseks otse kuubikute peale. Täiendav mineraalide söömine võimaldab tigudel seestpoolt parandada oma kesta kahjustusi, nagu augud või väikesed praod. Mineraalide olemasolu võib aidata ära hoida ka kojakahjustusi.

Mineraalkuubikuid on äärmiselt lihtne kasutada: asetage üks kuubik 10 l akvaariumi mahu kohta akvaariumisse ja asendage kasutatud kuubikud esimesel võimalusel.

Teod ja krevetid lähevad otse kuubikute peale ja näksivad neid, et nad saaksid kiiresti vajalikke mineraale. Tigude puhul hoiavad MineralCubes ära korpuse kahjustamise. Kui kestad on juba kahjustatud, annavad kuubikud tigudele kõik vajaliku väikeste aukude või pragude parandamiseks.

MineralCubes "Spinach Power" sobivad kasutamiseks ka krabiterraariumides. Siin saate neid kasutada maismaa- või veeosas. Need spinatilisandiga kuubikud sobivad ideaalselt kõigesööjatele krabidele.

12,51 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Koostis: Mineraalid, aedviljad. Pakis 15 kuubikut (47ml / 30g)
Täiendav sööt vähkidele, krevettidele, krabidele ja tigudele mageveeakvaariumides ja terraariumides – mineraalidega varustamiseks ja puhkusetoiduks.
Подробная информация
Новые 20 февр. 2024 г.
Бренд Natureholic
Вес 0.035000
Availability На заказ
Write Your Own Review
You're reviewing:NatureHolic MineralCube "Vitamine Power" - 47ml