Neo Bag Plus - pH and GH minus

В наличии
SKU
871848

Гранулы активированного торфа для фильтра в пресноводных аквариумах

  • Снижают карбонатную жёсткость и рН, подавляют водоросли, содержат гуминовые вещества: гранулы активированного торфа для аквариумного фильтра
  • Применение: вымочите 24 часа перед использованием, насыпьте уголь в сетчатый мешочек, положите в фильтр
  • Два компонента торфа с различным содержанием гуминовых веществ: действует быстро, дозированный долгосрочный эффект. Профилактика водорослей: немного подкрашивает воду
  • Оптимально для содержания и разведения рыб из чёрных вод
  • В комплекте: 1 упаковка гранул активированного торфа. В т.ч. сетчатый мешочек и зажим
6,91 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Töötab kahel viisil!
Neo kott eemaldab kõige tõhusamalt lämmastiku- ja fosforiühendid ning muud kahjulikud keemilised ühendid ja lisandid kahel, bioloogilisel ja keemilisel viisil. Bioloogilised meetodid on stabiilsed ja keemilisi meetodeid iseloomustab kiire eemaldamine, seetõttu on mõlema meetodi samaaegne kasutamine kõige tõhusam ja pikaajalisem.

Positiivsete molekulide vähendamine:
Kuidas alandada vee pH-d ja GH-d? Sellega on piisavalt lihtne siduda igasuguseid positiivselt laetud vett karestavaid kemikaale. Lihtsalt POSITIIVNE. See on võtmesõna.
See asjaolu jääb kõigil kahe silma vahele – alates tootjast kuni akvaristini. Keemiast mäletame, et osa molekule ei reageeri üksteisega oma laengu tõttu (negatiivsed ja positiivsed ioonid). Selles vallas pole midagi muutunud! Isegi kui kasutate tavalist, ka kõige kallimat preparaati, võib Teie akvaarium siiski sisaldada palju positiivselt laetud osakesi, sest tavaline padrun või preparaat tõrjub neid, st ei suuda nendega reageerida. Lahendus on lihtne. Kasutage kassetti, mis tõmbab sellised osakesed ligi ja hävitab need. Sel viisil alandate pH-d ja GH-d püsivalt.

Kuidas on lood negatiivse laenguga vett karestavate osakestega?
Akvaariumis neid ei eksisteeri. Ja kui need on olemas, ei ole neil pH-le ja GH-le sellist mõju. Vabanege lihtsalt positiivsetest. Negatiivsed võtavad taimed niikuinii kõige sagedamini omaks, erinevalt koormavatest positiivsetest.

Aktiivsöe sisaldus:
Seob ja neutraliseerib tõhusalt kõik raskemetallid, töödeldes vett ja hoides selle värskena.

Orgaanilise süsiniku sisaldus:
See on kütus akvaariumi kasulikele mikroorganismidele, st bakteritele. Erinevad bakteritüved hoiavad vee puhtana, toitudes selle orgaanilistest lisanditest.
Подробная информация
Новые 22 мар. 2023 г.
Бренд Aquario
Вес 0.001000
Availability В наличии
Write Your Own Review
You're reviewing:Neo Bag Plus - pH and GH minus