Resun Retro Fit Super Sunny 7W / 44cm

В наличии
SKU
GT815W

Resun AquaSyncro LEDGT8115W

Светодиодная аквариумная лампа.

Аналог люминесцентной лампы 15 Вт.

Эта лампа является яркой светодиодной альтернативой люминесцентным лампам Т8. Может использоваться как замена люминесцентных ламп без замены имеющегося светильника. В комплект входят специальные вкладыши, которые позволяют вставить лампу в крепления стандартных люминесцентных Т8 ламп. Лампы также можно использовать в качестве полноценного светильника. Безопасны в работе, имеют низкое напряжение питания и водонепроницаемый корпус. Аквариумная лампа AquaSyncro LEDGT815W позволяет искусственно улучшить окрас обитателей аквариума и благотворно влияет на растения. Эти лампы экономичны и расходуют на 70% меньше электроэнергии, чем стандартные лименсцентные лампы той же длины. Светодиодная линейка имеет значительно больший срок службы по сравнению с люминесцентной лампой, а значит не требует обязательной замены через 12 месяцев службы.

Комплектуется блоком питания.

Потребляемая мощность: 7 Вт.

Питание сеть: 100-240 В, 50/60 Гц.

Длина: 440 мм.

Производитель: >Resun

Страна производитель: Китай

45,99 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Retro Fit GTR lambid on suurepärane toode, mis on valmistatud eesmärgiga asendada vananenud luminofoorlampidel põhinev valgustussüsteem. High-Power-Led dioodidega LED-lampide kasutamine läheb tavalise luminofoorlambiga võrreldes kaugele tulevikku, pakkudes palju rohkem valgust, energiasäästlikku pikaealisust ning palju kiiremat ja lopsakamat taimede ja korallide kasvu.

LED-id võimaldavad luminofoorlampidega võrreldes kuni 75% energiasäästu ja mis kõige tähtsam, tekitavad palju rohkem valgust, mis on suunatud allapoole, mitte ümberringi nagu luminofoorlampidel.
Resun Aqua Syncro lampide kasutamine vähendab oluliselt energiatarbimist.
Retro Fit GTR lampide suur eelis on ka nende pikaealisus. Valgustus on efektiivne kuni 12 aastat ilma selle parameetreid muutmata. Võrreldes seda eelist traditsiooniliste T8 luminofoorlampidega, mida tuleks vahetada iga 6-9 kuu tagant, on lihtne tõdeda, et LED-valgustuse kasutamine on igati ökonoomne.
Samuti tasub mainida, et LED-valgustid ei tekita soojust, mis on soojal aastaajal oluline.

Turul on palju Retro Fit lampide mudeleid, kuid ainult Resun Aqua Syncro lampe toodetakse eesmärgiga asendada antud spetsiifiline luminofoorlamp. Valgustus on konstrueeritud nii, et valgust kiirgatakse kogu pikkuses (hoidikust hoidikuni), kui teiste Retro Fit lampide puhul oli valgus saadaval vaid osal vahetatud luminofoorlambi pikkusest.
Lisaks on kõrgeima veekindluse ja läbipaistvusega klaasist valmistatud klaastoru sisse asetatud ainult Resun Aqua Syncro lamp. See lahendus ei blokeeri valguse liikumist ja veelgi enam, see ei tuhmu aja jooksul, nagu konkureerivate Retro Fit´ide plasttorud.

Lambil on spetsiaalsed adapterid, mis võimaldavad vana luminofoorlambi järel lihtsat ja kiiret paigaldamist T8 liitmikesse. Tootel on oma toitesüsteem, mille lüliti on paigutatud kaablile. Lamp ei kasuta vana elektrisüsteemi, mis luminofoorlambiga töötas.

Resun Aqua Syncro tootja Retro Fit GTR seeria erineb eelkõige suurema võimsuse ja tugevama valguse poolest Resun Aqua Syncro tootja Retro Fit seeriast. Seda on saadaval mitmes värvitoonis (Super Plant, Super Malawi, Super Sunny) ja seda toodetakse pikkustes, mis võimaldavad asendada T8 luminofoorlampe võimsusega 15W, 18W, 30W ja 36W.

SUPER SUNNY värv põhineb High-Power-LED RGB tehnikal. Lambi kiirgav valge valgus on 6500K ja 10000K värvitemperatuuriga värvide segamise tulemus vahekorras 50% ja 50%. Selline värvide segu mõjutab suurepäraselt taimede fotosünteesi, kiirendades oluliselt nende lopsakat kasvu ja suurendades värvust. SUPER SUNNY värv asendab suurepäraselt populaarset Aquastar päevavalguslampi ja päevavalguslampe 865.
Подробная информация
Бренд Resun
Length 440
Вес 0.620000
Availability В наличии
Write Your Own Review
You're reviewing:Resun Retro Fit Super Sunny 7W / 44cm
Мы нашли другие продукты, которые вам могут понравиться!