Dennerle Shrimp King Dadap Leaves 10 pcs

В наличии
SKU
6077

Esmaklassiline lehestikutoit krevettidele ja vähkidele

  • Eriti toitev tänu kõrgele looduslikule valgusisaldusele ( ca 30% )
  • Oluliste vitamiinide, mineraalide, mikroelementide, aminohapete ja arvukate sekundaarsete taimsete ainetega
  • Kõrge loodusliku kaltsiumisisaldusega ( umbes 1,5% ) krevettide ja vähkide tugeva kesta ja probleemideta kestumise tagamiseks
  • Väärtuslike taimsete ensüümide ja seedimist soodustavate kiudainetega ( umbes 23% )
  • Ideaalne ka looduslikuks puhkusetoiduks nädalavahetusteks või pikemaks ajaks – ilma vett saastamata
  • Ideaalne ka toidulisandina kääbusvähkidele ( CPO-d ), tigudele ja kasvutoidulistele sägadele ( nt Ancistruse liigid )
  • 10,50 €

    Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

    В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

    Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

    Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



    Krevettide ja jõevähkide looduslikes biotoopides on langenud lehtedel nende toitumises oluline roll. Loomad armastavad toituda lagunevatel lehtedel, millel kasvab biokile. Seetõttu peaks taimetoit olema bioloogiliselt tasakaalustatud toitumise jaoks kõikide krevettide ja vähkide menüü regulaarne osa. India korallipuu – oma elupaigas tuntud kui Dadap – lehed on 100% looduslikud ja optimaalne toidulisand kõikidele magevee kääbuskrevettidele. Lehed on värskelt korjatud, käsitsi korjatud ja õrnalt kuivatatud. Neid iseloomustab oluliste vitamiinide, mineraalide, mikroelementide, aminohapete ja taimsete ensüümide kõrge sisaldus. Lisaks pakuvad need väärtuslikke kiudaineid, mis soodustavad seedimist. Tänu oma kõrgele valgusisaldusele ca. 30%, kasutatakse neid oma kodumaal sageli kvaliteetse põllumajanduslooma söödana. Loodusliku lisatoiduna sobivad ShrimpKing Dadap Leaves suurepäraselt põhisööda mitmekesistamiseks ja täiendamiseks. Kuivad lehed imavad akvaariumis vett ja vajuvad põhja 1–2 päeva jooksul. Pinnale moodustub bakteritest, seentest ja muudest mikroorganismidest koosnev biokile, mis fermenteerib ("eelseedib") lehekude. Seda loomulikku kasvu söövad krevetid entusiastlikult. See sisaldab kõiki toitaineid ja taastavaid aineid, mida nad igapäevaselt vajavad. Lehtedes sisalduvad kiudained toimivad toidukiudainetena ja soodustavad tervislikku seedimist. Väärtuslikud sekundaarsed taimeühendid tugevdavad organismi kaitsevõimet ja toetavad tervislikku arengut.

    ShrimpKing Dadap Leaves tagavad terve, tasakaalustatud kasvu, rohkem elujõudu ja paljunemisrõõmu. ShrimpKing Dadap Leaves on end tõestanud ka Caridina ja Neocaridina liikide professionaalses pidamises ja aretamises kui toiteväärtuse kõrgekvaliteedilise lisatoiduna. Kuna biolagunemine võtab aega umbes 1-2 nädalat, on igal loomal piisavalt võimalust toituda. Kaob söötmisstress, mis on eriti kasulik pealetükkivamatele loomadele ja noorloomadele. Lõpuks jääb alles vaid filigraanne leheskelett.
    Подробная информация
    Новые 12 сент. 2023 г.
    Бренд Dennerle
    Вес 0.035000
    Availability В наличии
    Write Your Own Review
    You're reviewing:Dennerle Shrimp King Dadap Leaves 10 pcs