Terrario TerraPond XL - 33x30x11cm

Заказ 7-30 дней
SKU
AO9662

Unikaalse kujuga tiigitaoline kauss. Seda eristab mitte ainult kuju, vaid eelkõige loomulik välimus tänu kivide, liiva ja kruusa tekstuurile. Käsitsi värvimise protsess annab realistlikule välimusele viimase lihvi ja aksessuaarist saab terraariumikaunistus, mitte ainult hädavajalik varustus.

Käsitsi maalitud ja skulptuursed vormid:

Terrario kausid on täielikult käsitsi valmistatud. Esmalt modelleerib kunstnik-skulptor skulptuuri ja seejärel vormitakse sellest vorm valamiseks. Seetõttu on kuju nii loomulik ja tähelepanuväärne. Käsitsi värvimine täiendab Terrario toodete unikaalsust. Kindlasti võib öelda, et konkureerivate toodete seas on see esteetikas absoluutne ja kompromissitu liider.

Kividevahelise süvendi jäljendamine:

Sobib suurepäraselt kõrbelaadsetesse terraariumidesse. See sobib terraariumi sisustusse ega ole elaniku jaoks "võõrkeha".

Tiigi ainulaadne kuju:

Kas miski saab loomulikum välja näha? Tõeline lohk maa sees on kausi jaoks suurepärane idee. See sobib suurepäraselt basseiniks väikestele roomajatele ja kahepaiksetele. Seda saab kasutada nii joogivee- kui ka toidunõuna.

Millest see tehtud on?

Terrario kausid on valmistatud materjalist, mis on erakordselt vastupidav mehaanilistele kahjustustele. Kaussi on lihtne puhastada.

Mõõdud: 33 x 30 x 11 cm

29,00 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Подробная информация
Бренд Terrario
Height 110
Length 330
Width 300
Вес 1.500000
Availability На заказ
Write Your Own Review
You're reviewing:Terrario TerraPond XL - 33x30x11cm