Tropic Marin All For Reef 500ml

В наличии
SKU
26432
Продукт содержит все, что требуется для роста кораллов и прекрасных инкрустирующих розовых и красных кораллиновых водорослей. All in One поднимает щелочность (карбонатную жесткость), концентрации кальция, стронция, микроэлементов (за исключением иода) и поставляет аминокислоты.
26,50 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Riffakvaariumide üldine mineraalivarustus
Tropic Marin® ALL-FOR-REEF on hõlpsasti kasutatav, väga kontsentreeritud lahendus KÕIGI oluliste mineraalide ja mikroelementide tarnimiseks uutes või mõõdukalt varustatud rifiakvaariumides.
Mineraale tarbitakse organismide kasvu ja muude akvaariumi protsesside kaudu ning neid tuleb regulaarselt täiendada. Need mineraalid sisaldavad vajalikke elemente: kaltsiumi, magneesiumi, strontsiumi ja KH elemente kivikorallide, punakorallvetikate ja teiste rifforganismide lubjarikka luustiku kasvuks. ALL-FOR-REEF sisaldab kõiki neid komponente väga kontsentreeritud kujul ja sisaldab ka kõige olulisemaid mikroelemente: joodi, broomi ja fluori sarvekorallide, käsnade ja koorikloomade luustike kasvu ja stabiliseerimiseks; seleen vabade radikaalide kõrvaldamiseks; molübdeen ja vanaadium oluliste ensüümkomplekside loomiseks.

Nende komponentide kontsentratsioonide optimaalse suhtega loob ALL-FOR-REEF ideaalse keskkonna ainult ühe lahendusega. Ei teki täiendavaid ühendeid (nt naatriumkloriid), mis muudaksid soolasust või ioonide tasakaalu.

Muud tootesoovitused
Korallide värvi veelgi intensiivistamiseks soovitame mikroelementide lahust Tropic Marin® PRO-CORAL K + ELEMENTS; PRO-CORAL A- ELEMENTS sisalduvad juba tootes.
Vee kvaliteedi ja oluliste parameetrite kontrollimiseks sobivad väga täpsed, arusaadavad veetestid Tropic Marin® KH / ALKALINITY-TEST ja MAGNESIUM / CALCIUM-COMBITEST.
Подробная информация
Бренд Tropic Marin
Вес 0.500000
Availability В наличии
Write Your Own Review
You're reviewing:Tropic Marin All For Reef 500ml