WIO Inferno Sand 0,1-2mm, 2 kg

Заказ 7-30 дней
SKU
71060712

Inferno on tumedat värvi liiv, mis näeb välja väga loomulik ja sarnaneb vee-elupaikades esinevatele mudaalustele. See liiv sobiks ideaalselt biotoobi akvaariumi jaoks, mis esindab Amazonase, Lääne-Aafrika või troopilise Aasia järvesid, jõgesid ja ojasid. Selle kergelt punakas varjund toob ekraanile soojust ja sügavust, samas kui terasuuruste kombinatsioon ei muuda seda mitte ainult loomulikuks, vaid võimaldab hõlpsat taimede istutamist ning võimaldab kaladel, näiteks cichlididel ja sägadel, sellest läbi kaevata või sõeluda. Seda saab suurepäraselt kasutada ka akvamaastikul, eriti kombineerituna erkroheliste taimedega.

Saadaval 2 ja 5 kg kottides

  • Looduslik räniliiv
  • Suurusegu 0,1-2mm
  • Ei mõjuta vee karedust
  • 12,90 €

    Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

    В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

    Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

    Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



    Kutsume teid mängima, segades meie liiva ja kruusa, et luua oma looduslik kosmeetiline mullasegu.

    Palun järgige meie liiva nautimiseks järgmiseid soovitusi:

    Kõik meie liivad on eelnevalt pestud, kuid soovitame enne kasutamist loputada liivad veega, et eemaldada järelejäänud tolm ja osakesed, et vältida vee täitumisel olevate osakeste ujuvust.

    Saate hõlpsalt testida, kas liiv on inertne või muudab selle pH-d ja karedust veidi. Lihtsalt asetage paar tilka äädikat liivale. Kui äädikas (põhiaine) kihiseb või vahutab, näitab see, et liiv sisaldab veidi kaltsiumi.

    Kaltsiumi sisaldavad liivad võivad muuta pH-d ja kH-d. See võib olla eriti väljendunud, kui lisate happelist vett või CO2. Saate seda hõlpsasti kontrollida regulaarsete veevahetustega osmoos- või pehme veega. Võite kasutada ka veepehmendajat.
    Подробная информация
    Бренд WIO
    Вес 2.000000
    Availability На заказ
    Write Your Own Review
    You're reviewing:WIO Inferno Sand 0,1-2mm, 2 kg