WIO stone TITAN 20-21 kg

Заказ 7-30 дней
SKU
71042453

Titaankivi on vapustav moondekivi, millel on erakordne hallikas-sinakasroheline toon ja iseloomulikud valged kihistused. Inertne kivi, mis on kõrgelt hinnatud Iwagumi stiilis vesimaastike jaoks, ei muuda vee parameetreid ja annab ainulaadse esteetika, kuna peegeldab valgust erinevalt.

  • Komplektis suurused 10 - 30 cm.
  • See kivim ei mõjuta vee pH-d ja karedust.
  • Üks signatuur XXL põhikivi pluss täiendavate kivide segu

    Stone Set Mega Box kaaluvahemikuga umbes 22 kg pakub täiuslikku suuruse ja koguse kombinatsiooni, et luua suurejoonelisi vaateid ja lummavaid fookuspunkte Teie suuremates seadistustes.

    Vapustava maastiku loomine pole meie kivikomplektidega kunagi lihtsam olnud. Iga kivi on hoolikalt valitud, et pakkuda ainulaadseid tekstuure, kujundeid ja värve, võimaldades Teil luua hingekosutavaid kompositsioone, mis jäljendavad looduse imesid.

    Laske oma loovusel tõusta iga kivi paigutamisel, muutes oma nägemuse ellu. Alates elegantsetest Iwagumi paigutustest kuni metsikute ja looduslike kivimoodustisteni – meie kivikomplektid loovad aluse veetlevatele vee- või maismaamaastikele.

    99,00 €

    Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

    В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

    Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

    Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



    Palun järgige meie soovitusi, et nautida oma veealust maastikku:

    Enne kasutamist loputage kivid ja kivid veega. Mõned kivid, nagu draakonikivi, võivad oma ainulaadsel draakoni skaala kujul sisaldada mulda ja liivsavi. Enne kivide akvaariumisse viimist puhastage see harjaga.

    Saate hõlpsalt testida, kas kivi on inertne või muudab selle pH-d ja karedust veidi. Lihtsalt tilgutage kivile paar tilka äädikat. Kui äädikas (põhiaine) kihiseb või vahutab, näitab see, et kivi sisaldab veidi kaltsiumi.

    Kaltsiumiga kivid võivad muuta pH-d ja kH-d. See võib olla eriti väljendunud, kui lisate happelist vett või CO2. Saate seda hõlpsasti kontrollida regulaarsete veevahetustega osmoos- või pehme veega. Võite kasutada ka veepehmendajat.

    Kivid võivad olla väga rasked ja teravad. Seetõttu vältige nende asetamist otse klaasile, vaid asetage aluspind enne kõvakatte asetamist. Substraat aitab teil ka suurema vabadusega fikseerida täpse kiviasendi.

    Kinnitage kivid alati spetsiaalselt, kui asetate ühe kivi teise otsa, kuna pealmine kivi võib korrapärase hoolduse käigus kogemata liikuda või kukkuda, kahjustades teie elanikke või isegi lõhkudes akvaariumi.

    Hoolduse hõlbustamiseks asetage kivid alati akvaariumi klaasseintest mõne sentimeetri/tolli kaugusele.
    Подробная информация
    Бренд WIO
    Вес 25.000000
    Availability На заказ
    Write Your Own Review
    You're reviewing:WIO stone TITAN 20-21 kg
    Мы нашли другие продукты, которые вам могут понравиться!