WIO Shell shelter 30-80mm, 12 pcs

Заказ 7-30 дней
SKU
71120252

Meie uus Shell Shelter sisaldab suuri karpe, mille meie meeskond valis käsitsi nende ilu järgi. Kuid need kestad loovad enamat kui vaid esteetilist atraktiivsust; need pakuvad ideaalseid kodusid väikestele kaladele, eriti neile, kelle looduslik elupaik hõlmab karpide kasutamist. Rift Lake'i cichlidid, nagu Shelldwellers, elavad nendes avarates karpides ning tunnevad end turvalisemalt ja enesekindlamalt. Lääne-Aafrika kääbuscichlidid, nagu Nanochromis, võivad muneda oma koore sisse ja mereakvaariumides võivad kestad pakkuda kodu ja elupaika paljudele olenditele.

Loomadele, kes neid looduses kasutavad. Karbid ei muuda Teie väljapanekut mitte ainult autentsemaks, vaid rikastab kalade elukoeskkonda, võimaldades neil käituda loomulikul viisil ning täita oma instinktiivseid ja füsioloogilisi vajadusi.

Lõpuks pakuvad need Teie akvaariumile rikkalikult dünaamilist ja ilusat esteetikat ning neid saab kasutada isegi maismaataimede, kahepaiksete, roomajate või putukatega väljapaistva osana, et luua loomulik ja kordumatu stseen.

Saadaval 250g kottides.

  • Suurusegu 30-80mm.
  • Sobib igat tüüpi kujundusele.
  • 100% looduslik materjal – mittetoksiline valik.
  • Mõjutab vee karedust.
  • Lihtne käsitseda ja akvaariumis levitada.
  • 39,00 €

    Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

    В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

    Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

    Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



    WIO orgaaniliste substraatide valik võimaldab luua tõeliselt autentseid, looduslikke väljapanekuid, olgu see siis kuiva terraariumi, polüdaariumi jaoks, kus on nii veepealsed kui ka veealused maailmad, või akvaariumi täiesti veepõhiseks väljapanekuks. Meie pakutavad materjalid ei näe välja mitte ainult osana; need on oluliseks komponendiks mis tahes loomi sisaldaval väljapanekul; rikastamine. Meie biotoobi pinnased, sealhulgas puitmaterjalidest, kestadest ja muudest orgaanilistest elementidest koosnevad tooted, võimaldavad olenditel väljapanekuga suhestuda.
     
    Putukad, roomajad ja kahepaiksed saavad toitu otsida ja kodu luua substraatidel, mis jäljendavad metsaalust, samas kui koorikloomad ja kalad, kes kasutavad oma elutsükli osana terveid või purustatud kestasid, võivad käituda loomulikul viisil, täpselt samamoodi nagu metsikult. Meie hoole all olevatele loomadele stimuleeriva ja elutruu keskkonna pakkumine on nende elu rikastamiseks ülioluline ja nende arenemist nähes ka meie oma.
    Подробная информация
    Бренд WIO
    Вес 0.300000
    Availability На заказ
    Write Your Own Review
    You're reviewing:WIO Shell shelter 30-80mm, 12 pcs