WIO Shellbed 0,1-5mm, 2 kg

Заказ 7-30 дней
SKU
71120152

Meie uus Shellbed substraat pakub biotoopide entusiastidele koostisosi, et luua tõeliselt autentseid ja rikkalikke väljapanekuid, mis vastavad elanike vajadustele. Seda purustatud kestadest koosnevat substraati saab kasutada mitmesuguste elupaikade taasloomiseks, sealhulgas Aafrika Rift Valley sügavad järved, Lääne-Brasiilia Bodoquena mägismaa karstiojad või ranniku- ja suudmealad kogu maailmast. Substraati saab kasutada eraldi või segada liiva ja muude materjalidega, et luua elujõulised ja looduslikud aluspinnad. Lõpuks pakuvad kestade särav esteetika ja kõrge tekstuuriga pind ilu ja kontrasti sisekujunduse ja taimedega.

Saadaval 2 ja 5 kg kottides.

  • S: suuruste segu 0,1-2 mm.
  • Mix: Suurusegu 0,1-5 mm.
  • Sobib igat tüüpi kujundusele.
  • 100% looduslik materjal – mittetoksiline valik Teie akvaariumi kaunistamiseks
  • Mõjutab vee karedust.
  • Lihtne käsitseda ja akvaariumis levitada.
  • 15,90 €

    Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

    В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

    Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

    Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



    WIO orgaaniliste substraatide valik võimaldab luua tõeliselt autentseid, looduslikke väljapanekuid, olgu see siis kuiva terraariumi, polüdaariumi jaoks, kus on nii veepealsed kui ka veealused maailmad, või akvaariumi täiesti veepõhiseks väljapanekuks. Meie pakutavad materjalid ei näe välja mitte ainult osana; need on oluliseks komponendiks mis tahes loomi sisaldaval väljapanekul; rikastamine. Meie biotoobi pinnased, sealhulgas puitmaterjalidest, kestadest ja muudest orgaanilistest elementidest koosnevad tooted, võimaldavad olenditel väljapanekuga suhestuda.
     
    Putukad, roomajad ja kahepaiksed saavad toitu otsida ja kodu luua substraatidel, mis jäljendavad metsaalust, samas kui koorikloomad ja kalad, kes kasutavad oma elutsükli osana terveid või purustatud kestasid, võivad käituda loomulikul viisil, täpselt samamoodi nagu metsikult. Meie hoole all olevatele loomadele stimuleeriva ja elutruu keskkonna pakkumine on nende elu rikastamiseks ülioluline ja nende arenemist nähes ka meie oma.
    Подробная информация
    Бренд WIO
    Вес 0.250000
    Availability На заказ
    Write Your Own Review
    You're reviewing:WIO Shellbed 0,1-5mm, 2 kg