WIO WHITE ADDER boulder 20-21 kg

Заказ 7-30 дней
SKU
71070751

Need kahvatukollased kuni kreemikad kivid on suurepäraseks lisandiks nii aquascaper´itele kui ka biotooplastele; siledad, kergelt tekstureeritud pinnad peegeldavad valgust ja kombineeritakse taimedega, et luua pehme õhkkond, või neid saab kombineerida teiste kruusade ja kividega, moodustades voolava oja sängi. Kruusavorm on saadaval S-, M- ja L-suuruses ning pakume ka Nano Boulderi ja Boulderi suurusega kive, millel on paljudel pinnal kaunid triibud.

  • Komplektis kivid suurusega 10 - 30 cm.
  • See on väga nõutud ja äärmiselt haruldane kivi, pakkumine on piiratud.
  • See kivim võib veidi tõsta pH-d ja karedust.
  • Standardsest regulaarsest veevahetusest piisab kareduse kontrolli all hoidmiseks.
  • Mega Stone Set on loodud spetsiaalselt suuremate akvaariumide jaoks vahemikus 75 cm kuni 120 cm, pakub tähelepanuväärset valikut kive, et muuta Teie suuremat looduskeskkonda. See komplekt sisaldab laias valikus erineva suurusega kive:

    Üks signatuur XXL põhikivi pluss täiendavate kivide segu

    Stone Set Mega Box kaaluvahemikuga umbes 22 kg pakub täiuslikku suuruse ja koguse kombinatsiooni, et luua suurejoonelisi vaateid ja lummavaid fookuspunkte Teie suuremates seadistustes.

    Vapustava maastiku loomine pole meie kivikomplektidega kunagi lihtsam olnud. Iga kivi on hoolikalt valitud, et pakkuda ainulaadseid tekstuure, kujundeid ja värve, võimaldades Teil luua hingekosutavaid kompositsioone, mis jäljendavad looduse imesid.

    Laske oma loovusel tõusta iga kivi paigutamisel, muutes oma nägemuse ellu. Alates elegantsetest Iwagumi paigutustest kuni metsikute ja looduslike kivimoodustisteni – meie kivikomplektid loovad aluse veetlevatele vee- või maismaamaastikele.

    99,00 €

    Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

    В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

    Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

    Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



    Palun järgige meie soovitusi, et nautida meie ümarkive:

    Enamik meie ümarkive on täiesti puhtad. Sellegipoolest soovitame kivid enne kasutamist veega loputada, et eemaldada allesjäänud tolm.

    Saate hõlpsasti testida, kas kivi on inertne või muudab selle pH-d ja karedust veidi. Lihtsalt tilgutage kivile paar tilka äädikat. Kui äädikas (põhiaine) kihiseb või vahutab, näitab see, et kivim sisaldab veidi kaltsiumi.

    Kaltsiumi sisaldavad kivid võivad muuta pH-d ja kH-d. See võib olla eriti väljendunud, kui lisate happelist vett või CO2. Saate seda hõlpsasti kontrollida regulaarsete veevahetustega osmoos- või pehme veega. Võite kasutada ka veepehmendajat.
    Подробная информация
    Бренд WIO
    Вес 30.000000
    Availability На заказ
    Write Your Own Review
    You're reviewing:WIO WHITE ADDER boulder 20-21 kg
    Мы нашли другие продукты, которые вам могут понравиться!