Uus

JBL Proterra Florsil 250ml / 23g

Laos
Tootekood
7212118

Lilledega baastoit mitmekülgseks toitumiseks kõikidele maismaakilpkonnadele

  • 56% lillesisaldus tasakaalustatud toitumise jaoks, kuna kilpkonnad söövad looduses lilli väga meelsasti
  • Kõrge aktsepteeritavus tänu kuivatatud lillede loomulikele värvidele. Kilpkonnad reageerivad tugevalt erksatele värvidele. Parimast toidust pole kasu, kui kilpkonnad seda vastu ei võta!
  • Tervislik segu metsikult kasvavatest lilledest ja puhtast köögiviljast, eriti lamedad pulgad, sest ainult segu viib liigile sobiva toitumiseni
  • Sisaldab: kuivatatud lilli (nt hibisk, saialilled, päevalille kroonlehed) ja köögiviljade söödapulki (lutsern, spinat, rosmariin, basiilik jne) mineraalide ja looduslike vitamiinidega. Ilma lisatud värv- ja säilitusaineteta
  • Pakendi sisu: 1 vee- ja valguskindel purk, mis on värskuse tagamiseks suletud. Doseerimisabi kaanes
  • 8,50 €

    Kiire tarne laokaupadele järgmiseks tööpäevaks enne 14:00 tehtud tellimusele.

    Küsimuste korral aitab meie klienditugi 5035358.

    Tasuta tarne pakiautomaati tellimusele alates 50€.

    Osta kohe, maksa hiljem! Meil on võimalik tasuda Inbank, ESTO ja Liisi järelmaksuga.



     
    Hoolitsege oma kilpkonnade eest tervisliku toiduga

    Kilpkonnad on gurmaanid ja kindlasti ei söö kõike. Siiski naudivad nad mõnda toitu, mida nad ei peaks üldse sööma. Tomatid, tsitrusviljad ja viljaliha ei sobi. JBL PROTERRA toiduvaliku koostis töötati välja koostöös dr Petra Köllega Müncheni Ülikoolist ja spetsialiseeritud kilpkonnakasvatajatega. Maitsmiskatsed näitasid, et kilpkonnad eelistavad ühemõtteliselt JBL PROTERRA seeriast pärit toitu kõigile pakutavatele toitudele. Sest isegi kui toit on toiteväärtuselt täiuslikult koostatud, peab loom selle esmalt aktsepteerima!
    Kuivatatud lillede loomulik lõhn ja eriti värvid loovad tohutu vastuvõtmise isegi väga valivate kilpkonnaliikide puhul. JBL PROTERRA FLORSIL on ideaalne täistoit teie kilpkonnadele. Muidugi võite koguda ka rohelist taimset toitu ja ürte, et suvel täiendada nende põhitoitumist. Teised JBL PROTERRA toidud VEGABIL, FRUCTIL ja HERBIL on ideaalne ja liigikohane lisand JBL PROTERRA FLORSILile. Kilpkonnadele meeldib mitmekesisus.

    Kilpkonnaliigid, kellele see toit on ideaalne (näited):
    - Punajalg-kilpkonn
    - Tähtkilpkonn
    - Leopardkilpkonn
    - Margineeritud kilpkonn
    - Hermanni kilpkonn
    - Reie-kilpkonn
    - Aafrika kannuskilpkonn
    - Nelja küünega kilpkonn

    JBL-i ekspeditsioonid külastavad sageli kilpkonnade elupaiku, olgu see siis kõrbes või veelgi sagedamini troopika märgaladel. Nende eluviiside ja toitumisharjumuste tähelepanekud on kaasatud JBL toitude väljatöötamisse. See otse loodusest pärinev info on äärmiselt väärtuslik, sest muidu oleks see vaevalt kättesaadav.
    Eesmärk peaks alati olema loomade eest liigikohane hoolitsemine ja ideaalis järglaste muretsemine, et vähendada liikide väljaviimist loodusest. Kuigi mõne liigi puhul pole aretus absoluutselt vajalik, kuna kaubanduses olulised liigid pärinevad järglastest või ei ole ohustatud, peab JBL siiski lemmikloomade aretamist soovitavaks.
    Lisainfo
    Uued 16. dets 2023
    Kaubamärk JBL
    Kõrgus (mm) 146
    Pikkus (mm) 56
    Laius (mm) 56
    Kaal 0.059000
    Saadavus Laos
    Kirjuta enda hinnang
    Palun hinnake:JBL Proterra Florsil 250ml / 23g