Uus

JBL Proterra Fructil 250ml / 80g

Laos
Tootekood
7211118

Puuviljadega baastoit mitmekülgseks toitumiseks kõikidele maismaakilpkonnadele

  • 47% puuviljade sisaldusega looduslik toit, kuna kilpkonnad söövad palju mahakukkunud vilju oma loomulikus elupaigas.
  • Selle loomulik puuviljalõhn ja puuviljavärvid loovad kõrge tunnustuse loomade poolt. Kilpkonnad reageerivad atraktiivsetele lõhnadele väga tugevalt! Kõrge aktsepteerimine on väga oluline, eriti kui äsja omandatud loomad vajavad kiiret energiapuhangut
  • Tasakaalustatud segu naturaalsetest puuviljadest puhtalt juurviljade silmustega (ca 1 cm läbimõõduga puuviljade ja lutserni, spinati, kaalika, tüümiani, basiiliku ja muude ürtidega), kuna ainult segu tagab liigile sobiva toitumise.
  • Sisaldab: kuivatatud puuvilju (mustsõstar, õun, mooruspuu, lodjapuu) ja taimesilmuseid looduslike vitamiinide ja mineraalidega. Ilma lisatud värv- ja säilitusaineteta
  • Pakendi sisu: 1 vee- ja valguskindel purk, mis on värskuse tagamiseks suletud puuviljade ja haljassöödaga suurusega u. 5-20 mm. Doseerimisabi kaanes
  • 9,80 €

    Kiire tarne laokaupadele järgmiseks tööpäevaks enne 14:00 tehtud tellimusele.

    Küsimuste korral aitab meie klienditugi 5035358.

    Tasuta tarne pakiautomaati tellimusele alates 50€.

    Osta kohe, maksa hiljem! Meil on võimalik tasuda Inbank, ESTO ja Liisi järelmaksuga.



     
    Hoolitsege oma kilpkonnade eest tervisliku toiduga

    Kilpkonnad on gurmaanid ja kindlasti ei söö kõike. Siiski naudivad nad mõnda toitu, mida nad ei peaks üldse sööma. Tomatid, tsitrusviljad ja viljaliha ei sobi. JBL PROTERRA toiduvaliku koostis töötati välja koostöös dr Petra Köllega Müncheni Ülikoolist ja spetsialiseeritud kilpkonnakasvatajatega. Maitsmiskatsed näitasid, et kilpkonnad eelistavad ühemõtteliselt JBL PROTERRA seeriast pärit toitu kõigile pakutavatele toitudele. Sest isegi kui toit on toiteväärtuselt täiuslikult koostatud, peab loom selle esmalt aktsepteerima! See on JBL PROTERRA FRUCTIL-i puhul eriti märgatav tänu loomulikule puuviljaaroomile ja puuviljavärvidele.

    JBL PROTERRA FRUCTIL on ideaalne täistoit Teie kilpkonnadele. Muidugi võite koguda ka rohelist taimset toitu ja ürte, et suvel täiendada nende põhitoitumist. Teised JBL PROTERRA toidud VEGABIL, HERBIL ja FLORSIL on ideaalne ja liigikohane lisand JBL PROTERRA FRUCTILile. Kilpkonnadele meeldib mitmekesisus.

    Kilpkonnaliigid, kellele see toit on ideaalne (näited):
    - Punajalg-kilpkonn
    - Tähtkilpkonn
    - Leopardkilpkonn
    - Margineeritud kilpkonn
    - Hermanni kilpkonn
    - Reie-kilpkonn
    - Aafrika kannuskilpkonn
    - Nelja küünega kilpkonn

    JBL-i ekspeditsioonid külastavad sageli kilpkonnade elupaiku, olgu see siis kõrbes või veelgi sagedamini troopika märgaladel. Nende eluviiside ja toitumisharjumuste tähelepanekud on kaasatud JBL toitude väljatöötamisse. See otse loodusest pärinev info on äärmiselt väärtuslik, sest muidu oleks see vaevalt kättesaadav.
    Eesmärk peaks alati olema loomade eest liigikohane hoolitsemine ja ideaalis järglaste muretsemine, et vähendada liikide väljaviimist loodusest. Kuigi mõne liigi puhul pole aretus absoluutselt vajalik, kuna kaubanduses olulised liigid pärinevad järglastest või ei ole ohustatud, peab JBL siiski lemmikloomade aretamist soovitavaks.
    Lisainfo
    Uued 16. dets 2023
    Kaubamärk JBL
    Kõrgus (mm) 146
    Pikkus (mm) 56
    Laius (mm) 56
    Kaal 0.116000
    Saadavus Laos
    Kirjuta enda hinnang
    Palun hinnake:JBL Proterra Fructil 250ml / 80g