Aquael Leddy Tube Sunny 17W D&N 2.0

В наличии
SKU
124240
55,00 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



LEDDY TUBE SUNNY D&N moodul on mõeldud mageveeakvaariumide valgustamiseks. See sisaldab hoolikalt valitud LED-e, mis tagavad akvaariumi täiusliku valgustuse, tagades selle elanikele suurepärased elutingimused. Seda saab paigaldada Aquaeli kaantele ja lampidesse. Tänu lisatarvikute T5 / T8 adapterite kasutamisele saab selle paigaldada ka igale kaanele või valgustile, mis on mõeldud traditsioonilistele akvaariumi luminofoorlampidele. Lisavarustus DUBLED hoidik võimaldab lisada lambile või kaanele lisamooduli ja seeläbi suurendada akvaariumi valgustust.

LEDDY TUBE SUNNY D&N LED-moodul on varustatud Day & Night funktsiooniga. See töötab kolmes töörežiimis: DAY / DAYBREAK / NIGHT. PÄEV on põhiline ja võimsaim valgusti akvaariumi päevasel ajal valgustamiseks. DAYBREAK on päevavalguse vähendatud võimsus 50%-ni pluss sinine valgus. See toimib hästi esimese režiimina pärast ööd ja kalade toitmisel – eriti kui Teil on häbelikke asukaid. NIGHT on sinine valgus, mis võimaldab pärast pimedat akvaariumi ainulaadset vaatlust, sealhulgas kalu ja öise eluviisiga loomi. Day & Night valgustus kuvab kaunilt akvaariumi nii päeval kui öösel ning muudab hubasemaks ka ruumi, kus akvaarium asub. Töörežiimi DAY / DAYBREAK / NIGHT muudetakse pärast mooduli välja- ja sisselülitamist lülitiga mitte rohkem kui 5 sekundi jooksul. Otse PÄEVArežiimi lülitumine toimub pärast seda, kui moodul on enam kui 5 sekundiks välja lülitatud ja seejärel uuesti sisse lülitatud. Parim on seda protsessi automatiseerida kaasaegse SOCKET DUO akvaariumikontrolleri abil.

LEDDY TUBE SUNNY D&N moodulisse paigaldatud LED-id kiirgavad valgust, mille värvustemperatuur on 7000 K. See loob head tingimused akvaariumitaimedele ja tagab kõigi akvaariumielanike värvieheda esituse.
 
Подробная информация
Бренд Aquael
Length 1015
Вес 0.001000
Availability В наличии
Mесто использования пресная вода
Кельвин 7000
Люмен 1520
Тип светильника светодиодный (LED)
Mощность 17
Write Your Own Review
You're reviewing:Aquael Leddy Tube Sunny 17W D&N 2.0
Мы нашли другие продукты, которые вам могут понравиться!